Acupunctuur

Richard werkt volgens de Traditionele Chinese Geneeskundige principes (TCG).

Acupunctuur is een onderdeel van de TCG en biedt een scala aan toepassingen tot zelfgenezing, waarbij de energiebanen in je lichaam de belangrijkste rol spelen. Er zijn honderden punten over je hele lichaam aanwezig die d.m.v. een pijnvrije en zeer dunne naald gemanipuleerd kunnen worden. Hiermee zet je je lichaam aan tot het vinden van balans en kunnen daarmee verschillenden klachten worden weggenomen.

Acupunctuur heeft als grote voordeel dat het geen noemenswaardige bijwerkingen heeft. Je lichaam wordt aangespoord op herstel met je eigen energie. De zelfgenezende werking hiervan wordt ook telkens meer onderbouwd door wetenschappelijke onderzoeken.

Binnen het team van het centrum voor Natuurgeneeskunde Woerden neem ik deel aan het team van het programma Stoppen met Roken.

Samen met collega Elles van Dinteren en Peter Wever hebben we een behandeltraject opgezet gericht om mensen zowel lichamelijk als mentaal te helpen met stoppen met roken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Richard Zoutman, tel.nr. 06 5552 8437 of per email naar richard@acupunctuur-zoutman.nl.

Ook vindt u meer informatie op mijn website www.acupunctuur-zoutman.nl