Angstvrij na kanker

Enneagram Integratie kunde en hypnose therapie  zijn beiden therapieën die je helpen naar een verbeterde mentale vitaliteit na of tijdens je kanker periode. De behandeling(en) kan een serieuze en effectieve verandering teweeg brengen.

Enneagram Integratie kunde is een psychologisch model waarbij je inzicht krijgt in jouw persoonlijkheidsstructuur. Je ontdekt jouw ware en sterke kanten, en hoe je deze kan versterken en gebruiken. De niet-behulpzame kanten worden verzwakt. Je leert hoe je kan stoppen met stress, angsten en wantrouwen. Hoe je jouw valkuilen kan ombuigen in positieve krachten. Vanuit vertrouwen en kracht. Emotionele blokkades en overtuigingen worden via een kinesiologische test opgespoord en door het kloppen op een enneagram psychologisch punt (een soort EFT) kunnen deze het lichaam verlaten.

Hypnose therapie is een mengeling van ontspanning, concentratie en focus. Een natuurlijke vorm van ontspannen waarbij het denken wordt losgelaten zodat er contact gelegd kan worden met de diepere lagen van jouw onbewuste. Lagen waar de herinnering met vroegere ervaringen, emoties en gedachten zijn opgeslagen. De fysiologische processen kunnen hierdoor bewust worden beïnvloed. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het stimuleren van de genezende processen in het lichaam, maar ook beter omgaan met emoties en het beter gebruiken van de geestelijke capaciteiten.

Mijn meerwaarde binnen de groep van Natuurgeneeskunde te Woerden is de mentale begeleiding met betrekking tot de angst die er vaak is wanneer je de diagnose kanker krijgt. Maar die ook vaak blijft wanneer je klaar bent met de behandelingen en zo gezegd 'beter' wordt verklaard. Mijn behandeling heeft een indirecte positieve werking op het fysieke lichaam en het mentale systeem.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Elles van Dinteren, tel. 06 3077 9284 of via www.kankervrijblijven.nl