Nieuwsbrieven 2018

Nieuwsbrief 2018 nummer 1

Beste vrienden, bekenden, (oud)cliƫnten en collegae,
Vanaf vandaag telt ons team 12 therapeuten, want vanaf vandaag verwelkomen wij Dora Kroon. Zij is Ayurvedisch therapeut en stelt zich graag verderop in deze nieuwsbrief voor.

Zoals gezegd, gaan we in 2018 weer echt starten met lezingen, workshops, cursussen etc.

Om het jaar goed te beginnen, hebben we voor degene die nu echt willen stoppen met roken een 'stoppen-met-roken' programma opgesteld.
Op zaterdagmiddag 13 januari zal dit programma door de 3 betrokken therapeuten worden toegelicht en is er de mogelijkheid om je in te schrijven. Verderop in deze nieuwsbrief lees je hier meer over.

Ook gaan we de lezing van Elles van Dinteren herhalen, over haar manier om na kanker het vertrouwen in haar lichaam weer terug te vinden en weer volop te kunnen genieten van het leven. Deze lezing staat gepland op woensdagavond 24 januari. Verderop vind je meer informatie.

Op vrijdag 12 januari houdt onze homeopaat, Minke Roelants, een detox-ochtend bij haar thuis in Oegstgeest.
Lees deze nieuwsbrief hieronder verder. Of ga naar Januari 2018 ;

Even voorstellen!

Nieuwsbrief Natuurgeneeskunde Woerden2018

Nieuwsbrief 2018 nummer 2

Op 5 februari houden we weer een open inloopspreekuur. Tijdens dit spreekuur is een aantal therapeuten aanwezig om iedereen met een klacht of een vraag vrijblijvend persoonlijk te woord te staan.
Op 21 februari begint de twee-daagse workshop waarbij je aan de hand van jouw persoonlijke lichamelijke conditie leert welke voeding goed voor je is en wat je beter kunt laten staan. Daarbij wordt uitgebreid ingegaan op het 'waarom'; waarom moet je nu juist wel of niet bakken in olijfolie, waarom zijn (bijv.) worteltjes niet voor iedereen gezond en waarom moet je oppassen met koolhydraten? Het vervolg van deze workshop is op 4 maart.
Lees deze nieuwsbrief hieronder verder.

Nieuwsbrief Natuurgeneeskunde Woerden 2018-2