Orthomoleculair

Als natuurgeneeskundig en orthomoleculair therapeut werk ik volgens de klinische Psycho-Neuro-Immunologie. (kPNI).

De Griekse geleerde Hippocrates  zei 400 jaar geleden al  “Laat voedsel uw medicijn zijn en medicijn uw voedsel”.  Het was tijdens mijn kPNI studie  fascinerend om te zien hoe krachtig dit nu wetenschappelijk is onderbouwd. Het maakt haarscherp zichtbaar welke verstoringen in  lichaam en geest ontstaan door moderne voeding die niet past bij onze genen/evolutie. Bij chronische klachten, gewrichtsklachten, niet zwanger kunnen worden, het verbeteren van sportprestaties en veel andere problematiek is aanpassing  van het persoonlijke menu het sterkste mechanisme om de processen  aan te pakken. Dit is ook de basis van mijn werkwijze, omdat daarmee al zoveel of alle klachten verdwijnen. Wat dan overblijft kan gericht met supplementen, fytotherpeutica of energetische middelen aangepakt worden.

De kracht van mijn werkwijze is gelegen in de uitleg. Als u inhoudelijk weet hoe het werkt vergeet u dat niet meer. Ik noem dat ankertjes plaatsen. Daarbij mag de kracht van ons brein niet onderschat worden. In mijn praktijk werk ik met technieken voor het positief inzetten van de kracht van ons brein.

Voor overgewicht en ondergewicht werk ik met het Metabolic Balance programma. Hiermee heb ik ervaring met het afbouwen van (diabetes) medicatie (uiteraard in samenwerking met de behandelend arts).

Voor afspraken kunt u een mail sturen naar info@biovion.nl of bel/sms naar 06 5144 0102
Peter Wever www.biovion.nl

Beroepsvereniging  V.B.A.G.  Licentie nr. 2.090902A -- AGB-code Zorgverlener 90-036749
KvK: 27246033  --    BTWnr. NL0878.66.341.B01