Referenties

Duizeligheid:

Na een tijd van duizeligheid kwam ik bij Paul Freedman terecht. D.m.v. acupunctuur heeft hij mijn lichaam tot rust gekregen en voel ik stabiliteit. Ook kreeg ik goede adviezen (m.b.t. voeding en levenswijze). Zal iedereen aanraden om hem te bezoeken als je (gezondheids)klachten hebt.

Sabine T.

Allergie:

Vanaf jongs af aan had ik al erg last van allergieën(pinda, noten, kiwi, meloen). Niet alleen voedsel maar ook van dieren(honden, katten, paarden, vogels etc) had ik erg veel last. Ik zat hierdoor al een hele tijd niet lekker in mijn vel want elke dag buikpijn daar wordt je niet vrolijk van. Toen las ik de advertentie van Petra Schalkwijk in de krant en hoorde ik via via goede ervaringen over de NAET behandeling. Ik heb contact opgenomen en ben begonnen met de behandeling voor al m'n allergieën. Nu ,een aantal weken verder kan ik zeggen dat er een wereld voor me open is gegaan! Ik heb nergens meer last van! Na 18jaar kan ik ook vertellen hoe lekker pindakaas op je brood is en geniet ik ook volop van al het lekkere fruit wat ik nooit heb kunnen eten! Daarnaast zijn mijn buikklachten ook verdwenen en zit ik weer goed in mijn vel! Top! Bedankt!

Anne R.

Menstruatieklachten:

Eindelijk verlost van de menstruatieklachten. Deze waren zo afschuwelijk dat een verwijdering van de baarmoeder de enige optie was had meerdere behandelingen ondergaan sommige nog zeer pijnlijk ook maar helaas behoorde ik tot de 1 % waarbij het geen effect had. De ingreep datum kwam dichterbij en 1 ding wist ik zeker ik moest een andere oplossing vinden want de angst dat ik weer bin die 1 % zou horen waarbij het mis zou gaan gaf mij een heel naar onderbuik gevoel. Eerder was ik al onder behandeling bij Paul Freedman en toen was er ook een zeer goed resultaat behaalt. ...dus even vragen of hij misschien een behandeling wist. Overtuigt dat hij dit had heb ik meteen de eerste behandeling afgesproken en na al 3 behandelingen een goed resultaat en inmiddels 6 behandelingen verder en mijn leven is compleet verandert. Ik kan gewoon afspreken zonder een berekening te maken hoe ver ik dan ben in mijn cyclus. Zo blij en dol gelukkig met het resultaat dat ik nu ook de vakantie zonnig tegemoet zie. En wat helemaal geweldig is geen operatie met de eventueel gevolgen van dien. Geen herstel periode van maanden maar meteen een positief resultaat nu nog een paar behandelingen en dan kan ook mijn lichaam herstellen en aansterken van de maandelijks terugkerende aanval op mijn lichaam. Ik had zware bloedarmoede nu al gestegen met 2 punten ik was uitgeput en chronisch moe dit is nog niet over maar gaat al veel beter. Helaas word dit niet door de reguliere gezondheidszorg geadviseerd waardoor er weinig bekendheid is maar zeker de oplossing voor zoveel vrouwen die last ondervinden van hun cyclus zodanig dat hun leven negatief beïnvloed word hier door. Dus bij menstruatie klachten gewoon naar Accupunctuur!!! Geen pillen, hormonen of zware ingrepen. Dit is de oplossing.

Christine B.

Klachten van lijf-en-ledenmaten:

Afgelopen dinsdag bij Danielle Bijkerk-Bakker geweest voor Dorn therapie! Het was alsof er een wals over me heen was gegaan.. De volgende dag beurs en spierpijn.. Maar nu voelt het soepeler en bewegen gaat makkelijker.

Angela v.d. L.

“Niet lekker in zijn vel” en zindelijkheid:

Al maandenlang was ik met mijn zoontje van 5 jaar aan het tobben. Hij zat niet lekker in zijn vel, veel huilen en was niet zindelijk overdag en s nachts. We hadden al wat wegen bewandeld, maar via via kwam ik aan het adres van allergie-vrij Woerden. Ik heb een gesprek met Petra Schalkwijk gehad en ik dacht dat zij mijn zoontje misschien wel kon helpen, ook al had ik het idee dat hij geen allergie had. De behandelingen waren erg prettig en mijn zoontje voelde zich erg op zijn gemak. Af en toe mocht hij 24 uur iets niet eten en aanraken. Mijn zoontje was goed gemotiveerd, en dit was erg goed te doen. Een dagje zonder suiker voeren we zelf ook nog wel eens in. De dag na een behandeling leek hij een klein stapje terug te doen om daarna een grote stap vooruit te zetten. Binnen een paar weken had ik een gelukkig kind en was overdag en ''s nachts zindelijk! Ook de leerkrachten van zijn school zagen verbetering in zijn houding.

Enkele maanden later gaat het nog steeds geweldig. Petra heeft ons tips gegeven als het even wat minder gaat, en dat werkt prima.

Tony

Chocolade allergie:

Al een aantal jaren lopen we met onze zoon van 6 jaar bij de kinderarts. Eigenlijk wist hij niet precies wat er met onze zoon aan de hand was. Ik ben toen verschillende homeopathische behandelingen gaan volgen bij diverse therapeuten. Maar niets hielp. Een aantal dingen zijn door de jaren heen toch beter geworden, doordat hij ouder werd. Maar hij bleef niet tegen melk en chocolade kunnen. Melk veroorzaakte veel slijm waardoor hij moest blijven puffen en van chocolade krapte hij zich helemaal kapot. Via via kwam ik bij Petra Schalkwijk terecht en zij heeft in ongeveer 9 behandelingen Roan genezen. Hij kan nu weer volop melk drinken en heeft zijn puffen niet meer nodig. En chocolade is ook geen probleem meer voor hem. Hij is nu weer helemaal gelukkig, want hij wilde zo graag chocolade eten. En hij verteld dan ook graag aan iedereen hoe dokter Petra hem geholpen heeft!

Moniek B.

Fruit:

Al jaren vermijd ik het eten van bepaalde fruitsoorten. Als ik bijvoorbeeld kersen at, kreeg ik een kriebel in mijn mond of zwollen mijn lippen zelfs op. Door de behandelingen van Petra Schalkwijk kan ik weer volop genieten van al het fruit!

Iris V.

Pollen (hooikoorts):

Elk jaar begon ik in het voorjaar met het slikken van anti-histaminetabletten. De laatste jaren had ik steeds eerder en vaker last van pollen in de lucht. Ik ben in behandeling gegaan bij Petra Schalkwijk. Dit had ik veel eerder moeten doen! Ik heb nergens meer last van en heb in geen maanden meer een antihistaminepil genomen!

Paul V

Darmklachten, blaasontsteking en stress bij het afrijden:

Ik heb vanaf mijn 15e ernstige darmklachten. (Ik ben nu 23) Uiteraard heb ik van alles geprobeerd, van therapieën tot enorm veel verschillende medicijnen. Niks hielp. Na een aantal jaar bleek dat mijn dikke darm compleet stil lag. De afvalstoffen kunnen dan natuurlijk niet weg en ik was dan ook super ziek. Ik kon niet meer naar school, niet werken en bracht de meeste tijd door in bed. Ik ben altijd door gegaan met zoeken naar een oplossing. Op een gegeven moment vond ik Paul Freedman. Hoewel ik al eens eerder acupunctuur geprobeerd had, wat niet goed beviel, het was lopende band werk en ik had het gevoel dat er maar wat gedaan werd, heb ik toch een afspraak gemaakt in de hoop op een betere ervaring. Vanaf de eerste afspraak werd duidelijk dat Paul enorm veel kennis had en gericht opzoek ging. Hij testte elk punt eerst, had hij het goede punt, dan werd er pas een naaldje geplaatst. Al snel merkte ik verbetering. Met name in hoe ik me voelde. Er kwam meer rust in mijn lichaam en darmen. Mijn hele lichaam deed altijd zeer en ook daar kwam verlichting in. Paul doet zijn werk echt om mensen te helpen. Zelfs na zijn werkdag ging hij altijd door met zoeken naar dingen die nog extra konden helpen. Het voelde altijd erg vertrouwd en ik voelde dat hij wist wat hij deed en over enorm veel kennis beschikt. Zijn manier van werken is zeker niet standaard, uit elke behandeling haalt hij het optimale, je bent geen nummertje en hij neemt goed de tijd om doordacht te handelen. Ik heb na de behandelingen jaren lang zonder gekunt. Begin dit jaar ben ik gestopt met de pil, mijn hormonen waren door de war en mijn darmklachten werden weer erger. Het leek wel weer alsof ze stil lagen. Ik dacht meteen aan Paul en heb een afspraak gemaakt. Na 1 behandeling waren mijn hormonen duidelijk weer in balans, met mijn darmen ging het weer een stuk beter!
Ik zou Paul Freedman zeker aanraden! En heb dit in het verleden ook regelmatig gedaan. Een aantal familie leden zijn ook geweest en waren snel van de klachten af.

Paul gebruikt soms ook kruiden formules. Mijn oma (88jaar) had al een half jaar lang continu blaasontsteking. Ze ging ontzettend achteruit en zag het zelf eigenlijk ook niet meer zitten. Zat telkens aan een antibiotica kuur waar ze niet lekker en verward door was. Ik heb dit voorgelegd aan Paul waarop hij een kruiden formule voor haar geregeld heeft. Mijn oma is nu al een half jaar vrij van blaasontstekingen en is enorm opgeknapt en ziet het weer helemaal zitten. Dit alles door een onderhoudsdosis van de kruiden formule van Paul.

Een aantal weken geleden moest ik afrijden voor mijn rijbewijs. Aangezien ik de 1e keer gezakt ben door de zenuwen en de lichamelijke uitingen daarvan heb ik Paul gevraagd of hij hier iets op wist. Ik kreeg kruiden en hoe gek ik het zelf nog steeds vind, ik was bijna niet nerveus! Ik sliep snel in de nacht ervoor, ik had geen trillende handen en benen, bleef rustig en ik ben geslaagd!

Na al deze ervaringen vond ik het tijd om een review te schrijven. Paul ik ben u enorm dankbaar voor alles en we houden uiteraard contact!

Als u ergens last van heeft zou ik zeker aanbevelen om een afspraak te maken en te ervaren wat Paul voor u kan doen!

Oorontsteking – geen buisjes:

'"Buisjes maar eerst nog even met een neusspraytje proberen" zei onze huisarts. Thuis heb ik toch even de bijsluiter gelezen en zag dat in de spray hormonen zitten die de groei belemmeren... Wat erg dat dat voorgeschreven wordt aan een 3 jarig jongetje! Na een afspraak met Paul Freedman die rommel lekker laten staan en aan een dieet zonder gluten en een kruiden drank, na een week weer gewoon gluten en het drankje wel blijven nemen. De controle bij de huisarts na 2 weken gaf aan dat er toch doorverwezen werd naar de kno, eigenlijk een domper. Met Paul nog een fijn overleg gehad en aanpassingen gedaan, en toen na 2 weken de afspraak bij de kno; "Wat een super oren ! U heeft er zeker net een kuur op zitten!" De alternatieve toer vond de kno zeer interessant en wil daar ook graag van horen!
We zijn zo blij met dit resultaat want alles werkt positief op elkaar in; oortjes goed dus geen 3 tot 6 keer s'nachts je bed uit, overdag een mannetje met veel minder frustratie door de goede slaap maar ook omdat de communicatie met sprongen vooruit gaat en GEEN operatie die, zoals ik vaak om mij heen zie, herhaaldelijk nodig is omdat het resultaat van buisjes maar tijdelijk is. Heerlijk!'

Gewrichtsklachten:

Mijn klachten bestaan al ruim 20 jaar en- nu na zoveel jaar- worden ze minder door Danielle Bijkerk! Het is geweldig. Ik heb zelfs weer eind december een keer 10 km kunnen wandelen. Het is wel belangrijk om regelmatig de meegekregen oefeningen te doen om het resultaat te behouden.

J.B.