Systemisch coach

We leven allemaal in systemen zoals onze gezinnen, onze familie, ons werk of onze vriendenkring. We nemen daar op een bepaalde manier onze plek in. Een groot deel van hoe we dat doen, en wat we daarbij denken, wordt onbewust gevoed door het gezin waar we in opgroeien. Dit “automatische” denken en doen kan heel dienend maar ook heel belemmerend zijn. Je komt het in je leven steeds weer tegen: in relaties met ‘jezelf’ en anderen, op je werk. Onbewust maak je deel uit van een sterk krachtenveld. De methodiek systemisch werk is gericht op het bewust maken van onze automatische gedragingen en waar deze vandaan komen. Vervolgens kunnen we ons meer “op onze plek” voelen en kiezen voor ander gedrag. Deze methode wordt zowel toegepast in coachgesprekken als met behulp van familie-opstellingen.

Sinds enkele jaren begeleidt Noor mensen op haar werk en in haar eigen praktijk Levensplek Coaching. Als systemisch coach en NLP practitioner werkt zij met een combinatie van drie methodes: Transactionele Analyse, Neuro-Linguïstisch Programmeren en Systemisch Werken. Noor kijkt en begeleidt met een holistische en systemische blik, dus de mens in zijn of haar omgeving en relaties eromheen. Alles en iedereen heeft zo zijn plek, en op je plek vind je kracht en licht.

Noor is sterk in het begeleiden van mensen met het vinden van hun pad en stabiliteit of balans. Het kan zijn dat je vastloopt en niet meer weet hoe je verder moet. Noor biedt dan inzicht in je eigen rol en geeft steun en handvatten om hier uit te komen.

Ook begeleidt zij mensen die op zoek zijn naar hun mogelijkheden, vreugde in hun leven, of hulp willen bij het maken van belangrijke keuzes, zowel op privé als werkgebied.

Vragen waar cliënten Noor voor benaderen zijn bijvoorbeeld:

  • Ik wil meer plezier voelen in mijn werk en mijn leven. Ik wil iets anders in mijn werk of mijn relaties en dit niet langer uitstellen.
  • Ik wil altijd aardig gevonden worden en sta steeds maar klaar voor anderen. Ik lever mezelf te vaak in.
  • Ik zit mezelf steeds in de weg als ik iets wil. Dat ik het steeds net niet doe of mijn doel net niet haal.
  • Veel gaat goed in mijn leven maar ik durf er niet voor te gaan staan of van te genieten, heb er eigenlijk een negatief gevoel bij.
  • Ik heb last van stress, ik heb burn-out klachten of ben bang een burn-out te krijgen.
  • Ik ben hooggevoelig of hoogsensitief (HSP) en wil er graag minder last en meer profijt van hebben.
  • Ik heb last van lichamelijke symptomen en klachten die steeds terugkomen. Ik ben nieuwsgierig naar wat de emotionele of systemische oorzaak kan zijn.
  • Ik zit niet goed in mijn vel en voel me onzeker. Ik wil graag meer stabiliteit en zelfvertrouwen.
  • Ik ben perfectionistisch en zou wat makkelijker willen zijn, de lat wat lager willen leggen.

  

Heb je vragen of wil je contact opnemen om kennis te maken? Voel je welkom om Noor telefonisch te benaderen               op 06 8342 6040 of per e-mail via noor@levensplekcoaching.nl.  Meer informatie kun je vinden op www.levensplekcoaching.nl.