Agenda

Wanneer is Metabolic Balance iets voor jou?

Ben je het worstelen met je gewicht zat? En heb je van alles geprobeerd, maar heb jij je doel nog niet bereikt? Metabolic Balance gaat verder dan alleen afvallen. Met Metabolic Balance reset jij jouw lichaam, jouw stofwisseling, zodat je voedingsmiddelen blijvend omzet in energie in plaats van vet.

Maar er is meer… Heb je last van een opgeblazen buik, constipatie of juist diarree, vermoeidheid, hoofdpijn, duizeligheid, transpiratie, concentratieproblemen, slecht geheugen of depressie? Heb je behoefte aan snacks en frisdrank, ben je snel geïrriteerd of heb je een flauw gevoel voor je gaat eten?

Dan kan het best zijn dat je stofwisseling uit balans is. En weet je dat een evenwichtige stofwisseling juist belangrijk is als sterke basis voor onze gezondheid, vitaliteit en dus ook je gewicht? Want als jouw stofwisseling niet meer in balans is, kan dat leiden tot overgewicht, leverproblemen en ook het zogenoemde metabool syndroom. Met ernstige gezondheidsproblemen als gevolg.
Meer informatie vind je op https://metabolic-balance-nederland.nl/

Donderdagavond 4 januari legt Petra Schalkwijk graag uit hoe het spijsverteringsstelsel in elkaar zit in nde lezing 'Van mond tot kont'

Heb je interesse? Geef je dan nu op door een email te sturen naar info@natuurgeneeskunde-woerden.nl o.v.v. VOEDING

Workshop Detox

Net voor de zomervakantie heeft Petra de workshop Detox gegeven. Deze workshop is goed bevallen en wordt op 18 januari herhaald.

Voorafgaand aan de workshop krijg je een intake-formulier toegestuurd welke je voor de workshop moet hebben teruggestuurd. N.a.v. dit formulier wordt gekeken of je veilig een detox kan ondergaan.

Kosten hiervoor zijn 50 euro, inclusief intake en detox-benodigdheden.

Heb je interesse? Geef je dan nu op door een email te sturen naar info@natuurgeneeskunde-woerden.nl o.v.v. DETOX. Je krijgt daarna een intakeformulier toegestuurd welke je ingevuld terugstuurt voor aanvang van de workshop.

Lezing 'Welke vitamine past bij jou?'

Vrijwel iedereen slikt (wel eens) wat extra supplementen. Maar veel mensen weten eigenlijk niet zo goed welke nou echt geschikt zijn voor hen en lezen gewoon de tekst op het potje en kiezen dan wel of niet voor dat supplement.
Maar niet elk supplement is even geschikt voor iedereen. Sterker nog, er zijn zeker gevallen dat een bepaald supplement juist helemaal niet geschikt is voor jou!!

Tijdens de lezing 'Welke vitamine past bij jou' geeft Petra een overzicht van veel bekende vitamine en mineralen en waar deze al dan niet goed voor zouden kunnen zijn.
Daarnaast zullen er tips gegeven worden over hoe je met normale voeding jezelf al kan trakteren op een mooi scala aan vitaminen en mineralen.

Deze lezing wordt op 29 februari gegeven.

Heb je interesse? Geef je dan nu al vast op! Dan kunnen we rekening houden met het aantal deelnemers en kunnen we een datum kiezen in overleg.
Stuur even een email naar info@natuurgeneeskunde-woerden.nl o.v.v. Vitaminen en Mineralen

Webinar Frequenties

Zo'n 10 jaar geleden is een groep wetenschappers aan de slag gegaan om iets te maken waardoor iedereen toegang heeft tot een scala aan frequenties die mensen kunnen helpen in hun welzijn. Inmiddels zijn er diverse frequentie-apparaten op de markt gebracht die allen van alles beloven.
Veel van deze apparatuur werkt fantastisch en er is inmiddels voor elk wat wils.

Als je zoekt naar literatuur over frequenties en het menselijk lichaam, stuit je op duizenden wetenschappelijke artikelen. Zeer de moeitewaard maar ook wel weer heel veel om allemaal te lezen.
Ook op youtube kan je veel informatie vinden zoals bijvoorbeeld dit filmpje waarin dr. Thomas Lordi uitlegt hoe frequenties werken in het lichaam.
Wil je graag in het Nederlands en persoonlijk meer willen weten hoe frequenties nu werken en wat het voor jou kan betekenen? Volg dan 1 van de webinars die gegeven worden door Mart Reker. Je kan de webinars volgen op zaterdagochtend om 10uur of woensdagavond om 20uur.

Wil je zo'n webinar bijwonen? Stuur dan even een email naar info@natuurgeneeskunde-woerden.nl zodat wij je de link door kunnen sturen.
Je kan ook altijd een afspraak maken bij Petra om zelf te ervaren wat frequenties met jou doen. Zij is in het bezit van RyseUp, een compact draagbaar frequentie apparaatje.