Praktijkinformatie

Openingstijden:
Van maandag tot en met vrijdag ben ik telefonisch en per email bereikbaar.
Op maandag en dinsdag werk ik in de praktijk op de Pompmolenlaan 26 in Woerden.

Tarief:

INTAKE: Voor een intakegesprek waarbij meestal de eerste behandeling plaatsvindt, houd ik 90min. vrij zodat we alles kunnen bespreken. Jouw investering is 90 euro.

VERVOLG: Voor een vervolgconsult houd ik 60min vrij en vraag ik 75 euro. Is het noodzakelijk dat een consult langer duurt, dan komt er 1 euro per minuut bij.

ONLINE: Ik bied ook korte online consulten aan van 30min. Hiervoor vraag ik 40 euro.

METABOLIC BALANCE: Voor het Metabolic Balance programma geldt een vastgesteld tarief van 995 euro. Hierbij zit de bloedanalyse inbegrepen, het persoonlijke voedingsplan en een jaar lang intensieve begeleiding wat bestaat uit 10 consulten, toegang tot een besloten community en tussendoor contact.

De betaling van het Metabolic Balance programma vindt plaats tijdens het eerste consult en kan in overleg in 2 delen worden voldaan; bij aanvang 600 euro en na 5 consulten de resterende 395 euro.

METABOLIC BALANCE IN GROEPSVERBAND: Wanneer je het Metabolic Balance programma met vrienden of familie wilt volgen, kan ik een andere prijs hanteren. De voorwaarde is dan wel dat er geen sprake is van zwaar overgewicht en/of complexe gezondheidsproblemen. Het voordeel van het programma volgen in een door jouw samengestelde groep, is dat je elkaar kan versterken en ondersteunen. Je kan je ervaringen snel met elkaar delen en recepten of ideeën uitwisselen. Zo creëer je draagvlak en extra motivatie om met z’n allen een gezondere leefstijl te gaan volgen en samen gezond(er) oud te worden. Het nadeel is dat ik geen persoonlijke begeleiding kan bieden maar alleen kan begeleiden op gezamelijk afgesproken momenten. Ik kan het programma in groepsverband aanbieden bij minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers. De prijs is dan 795 euro per persoon.

Samengevat:
Tijdsduur Investering
Intake: 90min. € 95
Vervolg consult: 60min. € 75
Online consult:

 

30min.

 

€ 40

 

Metabolic Balance individueel:

Metabolic Balance in groepsverband (4 – 6 pers)

1 jaar intensieve begeleiding:

1 jaar intensieve groepsbegeleiding:

€ 995

€ 795

 

Het Metabolic Balance programma is inclusief:

  • Bloedanalyse, persoonlijk voedingsplan, en
  • 10 consulten verspreidt over 1 jaar, en
  • Toegang tot besloten online omgeving, en
  • Whatsapp contact indien nodig, en
  • Intensieve ondersteuning met veel tips en ideeën om lekker te (blijven) eten!

Niet nagekomen afspraken:
Wanneer een afspraak binnen 24uur wordt afgezegd of je komt niet opdagen, ben ik genoodzaakt om het gehele bedrag voor het afgesproken consult in rekening te brengen.
Zeg je de afspraak tenminste 24uur van te voren af, dan worden er geen kosten in rekening gebracht.


Betaling:

Cash betaling wordt zeer op prijs gesteld. Maar betalen per overschrijving kan ook.

Behandelovereenkomst:
Alvorens ik kan overgaan tot een behandeling, zijn we verplicht om een behandelovereenkomst af te sluiten. Deze kan je hier downloaden en vervolgens uitgeprint meenemen of digitaal opsturen. Download.

Vergoeding:
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging Complementaire KwaliteitstherapeutenCAT-vergoedbaar (zoek-een-therapeut.catvergoedbaar.nl)en bij de overkoepelende beroepsorganisatie RBCZ. Hierdoor kunnen individuele en curatieve behandelingen  gedeeltelijk worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Raadpleeg je persoonlijke ziektekostenverzekering voor de exacte vergoeding.

Licentienummer bij de beroepsvereniging Complementaire Kwaliteitstherapeuten: CK67262021-11-29
Licentienummer bij CAT-vergoedbaar: 6726 2021-11-29
Licentienummer RBCZ: 910869R

De prestatiecode (de code waarop de zorgverzekeraar de vergoeding baseert) die ik hanteer is 24009.
Voor de exacte vergoeding verwijs ik je graag door naar jouw persoonlijke ziektekostenverzekering.

Als CAT-therapeut val ik onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over mijn klachtenregeling verwijs ik je graag door naar Home – GAT (gatgeschillen.nl)

Overige informatie:
Algemene voorwaarden: Download
Privacy verklaring en cookies beleid: Download
Beroepscode: Download
KVK-nr: 53765990

BTW-nr. NL176026800B01