Homeopathie Minke Roelants

Homeopathie, haal het beste uit jezelf

Sinds 23 jaar heb ik een goedlopende praktijk aan huis in Oegstgeest. Homeopathie maakt gebruik van het zelfgenezend vermogen. Bij een homeopatische behandeling wordt ieder mens individueel benaderd. Elk consult is maatwerk.

Elke behandeling is weer een prachtige proces waarin het mooi is te zoeken naar het juiste middel wat het beste past bij iemand. Homeopathie is geneeskunst.

Inmiddels zijn mijn drie kinderen, (bijna) allemaal uit huis en ga ik ook een beetje 'uit huis'. Met veel enthousiasme vergroot ik mijn praktijk met deze tweede locatie in het Natuurgeneeskundig Centrum Woerden. Ik zie in mijn praktijk veel vrouwen met hormonale klachten, daarnaast veel volwassenen met auto immuunziekten, kinderen met weerstands-, slaap- of gedragsproblemen, ADHD, ADD, faalangst en dyslexie. In de consulten met ouders pas ik ook de presentchild methode toe, heel mooi om te zien wat kinderen ons spiegelen. Daarnaast test ik graag bij kinderen of volwassenen met leesproblemen of kleurenblindheid of de filters van Xlens als hulpmiddel in aanmerking komen.

Voor meer informatie en mijn blogjes over mijn werk verwijs ik graag naar mijn website www.minkeroelants.nl en mijn Facebook pagina en present child (presentchild.com) en Xlens ( www.xlens.com)

Ik ben voor informatie of het maken van een afspraak bereikbaar op 06 1782 6896

KORTING! Zolang de voorraad strekt, deelt de vereniging voor homeopathie 50% kortingsbonnen uit. Deze zijn verkrijgbaar op hun site www.vereniginghomeopathie.nl link:www.vereniginghomeopathie.nl