Allergieën

Hooikoorts en andere allergieën (voedselallergieën en/of allergie voor dieren etc).

Hooikoorts is niets anders dan een overdreven reactie van het lichaam op pollen van bomen, planten en (on)kruiden. Deze pollen komen het lichaam binnen en het lichaam ziet dit als een ongewenste indringer en gaat zijn best doen om deze er weer gauw uit te werken. Dit gaat dan vaak gepaard met niezen, loopneus, jeukende ogen en soms zelfs met astmatische klachten. 
Hetzelfde geldt voor andere allergieën: het lichaam reageert overdreven op een stof die door het lichaam als ‘lichaamsvreemd’ wordt gezien.

Bij de behandeltechnieken zoals Total Reset of Quantum-Allergy®, wordt de energie van het lichaam van de cliënt aangepast op dat van de pollen of andere stoffen die een allergische reactie kunnen veroorzaken. Door de energie van het menselijk lichaam aan te passen, zal er geen allergische reactie meer plaatsvinden bij een volgend contact. Het lichaam herkent de energie van de pollen niet meer als lichaamsvreemd.
Dit klinkt wellicht allemaal erg ongrijpbaar en sommigen noemen het zweverig, maar het feit is dat deze technieken al enorm veel mensen van hun hooikoorts en vele andere allergieklachten  hebben afgeholpen.

JEUK

Het aantal cliënten dat voornamelijk last heeft van jeuk neemt steeds meer toe. Jeuk kan door van alles en nog wat worden veroorzaakt. Soms wordt het (ook) veroorzaakt door de medicatie die cliënten slikken.

 Jeukklachten worden ook vaak veroorzaakt door een histamine-intolerantie. Deze cliënten zijn dan het meest gebaat bij behandelingen volgens de Quantum-Allergy® methode.

In de praktijk blijkt dat wanneer er bij een cliënt eerst wordt gekeken naar de algemene balans van het lichamelijk functioneren, vervolgens naar de basisvoedingsmiddelen en daarna specifiek wordt ingezoomd op datgene waarvan de cliënt denkt dat dit de jeuk veroorzaakt, er een enorme winst is te behalen.

Ik probeer iemand zo snel en effectief mogelijk te helpen, en leer de cliënt zelf de producten die jeuk kunnen veroorzaken te behandelen. Hierdoor neemt de winst alleen maar toe.

Het doel van de behandelingen is om 100% van de klachten af te komen. Dat is ook meestal het geval. Maar heel soms is 100% klachtenvrij op korte termijn niet haalbaar. Cliënten geven wel vrijwel altijd aan dat zij zich veel beter voelen. Voedsel wordt beter verdragen en iemand kan weer gewoon leven als ieder ander. Doordat de cliënten zelf leren hoe zij zichzelf kunnen helpengaat het genezingsproces ook door na mijn behandelingen.