Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Deel 2 Workshop: Welke voeding past bij jou?

18 juni 2018 @ 19:30 - 21:30 CEST

Laatste dag van de twee-daagse workshop waarbij je aan de hand van jouw persoonlijke lichamelijke conditie leert welke voeding goed voor je is, en wat je beter kan laten staan. Daarbij wordt uitgebreid ingegaan op het ‘waarom’; waarom moet je nu juist wel of niet bakken in olijfolie, waarom zijn (bijv.) worteltjes niet voor iedereen gezond en waarom moet je oppassen met koolhydraten?
De 2de dag van de workshop is op 18 juni.
Voor deze workshop heb je een voedingsdagboek bijgehouden die door Peter Wever is geanalyseerd. Aan de hand van jouw voedingspatroon kan hij jouw persoonlijke (gezondheids)klachten herleiden en zal je een persoonlijk natuurgeneeskundig advies geven over hoe je de klachten met de juiste voeding op kan lossen. Ook voor dit persoonlijke mini-consult wordt 50euro in rekening gebracht en wordt (gedeeltelijk) vergoed door jouw persoonlijke ziektekosten verzekeraar (polis afhankelijk).
 
Workshop is uitermate geschikt voor iedereen die preventief te werk wil gaan om zo gezond mogelijk oud te worden. Uiteraard geeft de juiste voeding geen garantie maar je vergroot in ieder geval je kansen om gezond en fit oud(er) te worden!
Daarnaast hebben mensen met over- of ondergewicht, diabetes, mensen met cholesterol problemen, hart- en vaatziekten etc. zeer veel aan deze workshop omdat juist deze ziekten zo goed zijn te behandelen/ondersteunen met de juiste voeding.
En, ben je fanatiek sporter?? Peter Wever begeleid regelmatig professionals in de sport. Deze workshop geeft je meer inzicht in jouw verbrandingssysteem en daarmee je uithoudingsvermogen en sportprestaties!
 
De complete workshop is gratis toegankelijk maar het inbegrepen mini consult en het persoonlijk natuurgeneeskundig advies waarmee je zelf je gezondheid kan verbeteren of klacht kan oplossen, worden in rekening gebracht (50euro per onderdeel). Zoals gezegt worden deze kosten hoogstwaarschijnlijk vergoed vanuit je aanvullende ziektekostenverzekering (kost geen eigen risico). Dit is afhankelijk van de verzekeraar en jouw persoonlijke polis. Peter Wever is als natuurgeneeskundige aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG.
 
Heb je interesse? Meld je dan even aan via info@natuurgeneeskunde-woerden.nl of telefonisch via 06 1478 9999
Let op: Er is een beperkte deelname mogelijk en vol=vol
 

Gegevens

Datum:
18 juni 2018
Tijd:
19:30 - 21:30 CEST

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *