Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

7 maart: Workshop (deel 2); Welke voeding past bij jou? Door Peter Wever

7 maart 2018 @ 19:30 - 21:30 CET

Vervolg van de 2 daagse workshop waarbij je aan de hand van jouw persoonlijke lichamelijk conditie (vastgesteld in een mini-intake tijdens de workshop) leert welke voeding goed voor je is, en wat je beter kan laten staan. Daarbij wordt uitgebreid ingegaan op het ‘waarom’; waarom moet je nu juist wel of niet bakken in olijfolie, waarom zijn (bijv.) worteltjes niet voor iedereen gezond en waarom moet je oppassen met koolhydraten?¬† (eerste dag was 21 feb)

Voor deze workshop heb je een voedingsdagboek bijgehouden die door Peter Wever is geanalyseerd. Aan de hand van jouw voedingspatroon kan hij jouw persoonlijke (gezondheids)klachten herleiden en kan je een persoonlijk advies geven over hoe je de klachten met de juiste voeding op kan lossen.

De complete workshop is gratis toegankelijk maar het inbegrepen  mini consult (dag 1) en het persoonlijk natuurgeneeskundige advies waarmee je zelf je gezondheid kan verbeteren of klacht kan oplossen, worden in rekening gebracht. Deze kosten worden hoogstwaarschijnlijk vergoed vanuit je aanvullende ziektekostenverzekering (kost geen eigen risico). Dit is afhankelijk van de verzekeraar en jouw persoonlijke polis. Peter Wever is als natuurgeneeskundige aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG.

Heb je interesse? Meld je dan even aan via info@natuurgeneeskunde-woerden.nl of telefonisch via 06 1478 9999

Gegevens

Datum:
7 maart 2018
Tijd:
19:30 - 21:30 CET

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *