Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cursus Kruidengeneeskunde

11 oktober 2019 @ 19:30 - 22:00 CEST

Heb jij altijd al kruidengeneeskunde voor dieren willen leren? Ben jij teleurgesteld in het feit dat er alleen cursussen kruidengeneeskunde voor mensen worden gegeven? Nou, vanaf vandaag is dat anders!

Paul Freedman, acupuncturist en kruidengeneeskundige, en Sabina van Loon, holistisch diergeneeskundige, hebben hun krachten gebundeld in DE cursus voor Chinese kruidengeneeskunde voor DIEREN.

Deze cursus zal je meer inzicht geven in de problemen die je dagelijks in je praktijk tegenkomt. Je zal instaat zijn het probleem van het desbetreffende dier sneller en beter in kaart te brengen EN om met inzicht een gepaste oplossing te vinden waardoor het dier sneller en beter kan herstellen.

De cursus is er op gericht om patronen te herkennen, gebaseerd op het Han Dynastie diagnostisch model. Je krijgt inzicht in deze patronen, zal leren hoe je deze kan herkennen in de praktijk en hoe je het ‘ziekmakende’ patroon kan doorbreken met de juiste kruidenbehandeling.

Je leert niet slechts een kunstje, maar de kunst om al je kennis breed in te zetten. Je zal leren de theorie te overstijgen waardoor je de kennis creatief kan toepassen.

Paul Freedman (www.acupunctuurwoerden.com) en Sabina van Loon (www.sabinavanloon.nl) zijn twee gepassioneerde fulltime natuurgeneeskundigen. Paul zijn expertise is kruidengeneeskunde en acupunctuur, en Sabina heeft haar voetsporen verdiend in de dierengeneeskunde.

Heb jij interesse? Stuur dan een mailtje naar info@natuurgeneeskunde-woerden.nl

Gegevens

Datum:
11 oktober 2019
Tijd:
19:30 - 22:00 CEST

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *