Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: Welke voeding past bij jou?

16 januari 2019 @ 19:30 - 22:00 CET

euro50

Twee-daagse workshop waarbij je aan de hand van jouw persoonlijke lichamelijke conditie leert welke voeding goed voor je is, en wat je beter kan laten staan. Daarbij wordt uitgebreid ingegaan op het ‘waarom’; waarom moet je nu juist wel of niet bakken in olijfolie, waarom zijn (bijv.) worteltjes niet voor iedereen gezond en waarom moet je oppassen met koolhydraten?

Tijdens de eerste dag van de workshop op 16 januari krijgt iedereen een persoonlijk mini-consult waarbij een aantal metingen worden gedaan. Dit zal een beeld geven van je algemene conditie op dit moment.

Voor de tweede dag van de workshop op 6 februari heb je een voedingsdagboek bijgehouden die door Peter Wever is geanalyseerd. Aan de hand van jouw voedingspatroon kan hij jouw persoonlijke (gezondheids)klachten herleiden en zal je een persoonlijk natuurgeneeskundig advies geven over hoe je de klachten met de juiste voeding op kan lossen.

Workshop is uitermate geschikt voor iedereen die preventief te werk wil gaan om zo gezond mogelijk oud te worden. Uiteraard geeft de juiste voeding geen garantie maar je vergroot in ieder geval je kansen om gezond en fit oud(er) te worden!
Daarnaast hebben mensen met over- of ondergewicht, diabetes, mensen met cholesterol problemen, hart- en vaatziekten etc. zeer veel aan deze workshop omdat juist deze ziekten zo goed zijn te behandelen/ondersteunen met de juiste voeding.
En, ben je fanatiek sporter?? Peter Wever begeleid regelmatig professionals in de sport. Deze workshop geeft je meer inzicht in jouw verbrandingssysteem en daarmee je uithoudingsvermogen en sportprestaties!

De complete workshop is gratis toegankelijk maar het inbegrepen mini consult en het persoonlijk natuurgeneeskundig advies waarmee je zelf je gezondheid kan verbeteren of klacht kan oplossen, worden in rekening gebracht (55 euro per onderdeel). Deze kosten worden hoogstwaarschijnlijk vergoed vanuit je aanvullende ziektekostenverzekering (kost geen eigen risico). Dit is afhankelijk van de verzekeraar en jouw persoonlijke polis. Peter Wever is als natuurgeneeskundige aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG.

Heb je interesse? Meld je dan even aan via info@natuurgeneeskunde-woerden.nl. Beperkte deelname mogelijk en vol=vol

Gegevens

Datum:
16 januari 2019
Tijd:
19:30 - 22:00 CET
Kosten:
euro50

Organisator

Natuurgeneeskunde Woerden

Locatie

Natuurgeneeskunde Woerden
Pompmolenlaan 26
Woerden, Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06 14789999
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *