Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stoppen met roken

28 oktober 2019 @ 19:30 - 22:00 CET

Stoppen met roken!

Eind oktober starten we weer met ons programma ”Stoppen met roken”.
Wat dit programma precies inhoudt, wordt op maandagavond 28 oktober uitgelegd door de 3 therapeuten die dit programma hebben opgesteld en uitvoeren.
Tipje van de sluiter:
Er zijn veel mensen die eigenlijk heel graag willen stoppen met roken. Vaak vind je het niet eens lekker! Dan is het toch raar dat het vaak niet lukt om zelf zomaar te stoppen??
In het programma “Stoppen met roken” wordt er d.m.v. hypnotherapie en/of andere technieken de knop omgezet waardoor je zelf krachtiger wordt om daadwerkelijk daad bij het woord te voegen.
Daarnaast krijg je ondersteuning met acupunctuur om de nare bijwerkingen te verzachten cq tegen te gaan.
En, je krijgt inzicht in wat een sigaret met je doet. Iedereen weet dat de nicotine niet goed voor je is. Maar wat gebeurd er nog meer? Hoe kan je grip op je lichaam krijgen en doorzie je het effect van een sigaret? En hoe kan je er voor zorgen dat je door het stoppen niet direct 10 kilo aankomt!
Wil je meer weten? Kom dan langs om alle informatie over het hele programma te horen, schrijf je in en begin direct met het programma!
 
PS: ben je aanvullend verzekerd en blijft jouw verzekering natuurgeneeskunde vergoeden? Dan kan je waarschijnlijk een gedeelte vergoed krijgen. Raadpleeg altijd jouw persoonlijke polis! LET OP: de CZ groep (OHRA, Nationale Nederlanden) vergoeden minder dan andere zorgverzekeraars.

 

Gegevens

Datum:
28 oktober 2019
Tijd:
19:30 - 22:00 CET

Locatie

Natuurgeneeskunde Woerden
Pompmolenlaan 26
Woerden, Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06 14789999
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *